Helg - on my own!

Helg, och med det åkte alla hem. Klasskamrater tillika sambosar. Så nu har jag en trea för mig själv och trodde det skulle kännas både ensammare och värre än det gör. Men förstår ni vilka möjligheter det här innebär? Jag kan till exempel skramla så mycket jag vill i köket utan att någon blir putt. Jag får välja teveprogram helt själv. Använda toaletten hur länge jag vill. Slippa lyssna på rock utan kan istället spela dansband så högt jag önskar. Strutta omkring i hemskt fula mjukiskläder (vilket vi visserligen gör ändå men ni förstår...). Missförstå mig rätt, men just den här helgen känns det helt okej med egen tid!
 
I och för sig så hade jag egentligen bjutt hit de få tjejer som också går driften, och som bor i närområdet, på mat och sedan skulle vi sett på bio, men eftersom det vräker ner snö och plogningen här borta i öst är högst tvivelaktig så ballade vi ur och får se om det blir något av det imorrn istället. Annars har jag fyra pannacottor som står och väntar på att bli uppätna, och det skulle ju vara hemskt onödigt att bara slänga dom...
 
Så istället får jag fortsätta med mitt serietevetittande, äta pasta med kycklingsås och ta bästa platsen i soffan, bara för att jag kan!
 
Trevlig fredag på er <3