Hemmagym



Innan jag åkte till Östergötland igen så hann jag börja träna hemma. Eller, jag köpte ett prova på kort i en månad och försökte utnyttja det till max genom att både gå på pass, simma och gymma. 

Det där med att gymma hade jag i stort sett redan bestämt mig för att det inte var min grej riktigt, jag hade trots allt testat det någon gång innan och inte riktigt fastnat. Men den här gången var det mycket roligare, förmodligen till stor del på grund utav att mina vänner tränade på samma ställe. Men sen så kändes det så bra att faktiskt träna muskler och inte bara kondition som jag tränat innan, om jag tränat. Redan efter en gång kände man sig sjukt stark, typ starke kvinna tävling nästa. Fram tills att man tittade sej omkring och såg alla andra stå och lyfta vikter högt och lågt, betydligt tyngre än de där små som jag höll på med. Meeen, det är träningen som räknas, inte vikten! 


Här uppe har jag inget gymkort, och inga planer på att skaffa heller. Men jag försöker göra övningar man faktiskt kan göra hemma på hallgolvet. Så idag har jag kört varenda övning jag kan komma på som inte kräver mer än mig själv eller möjligtsvis några vikter gamla som gatan (återanvändning ni vet). Och gör man det snabbt och effektivt så hinner man träna igenom hela kroppen på knappa timmen. Plus att man har träningsvärk dagen efter. Vilket känns bra! 

Nu längtar jag tills jag kommer hem igen så ska jag skaffa mig nått klippkort eller liknande så jag får träna ihop med någon igen. Mina roomies är inte direkt lika inne i det här med träning som vännerna där hemma!