Östgötaslätten!

 
Lägger en otroligt chill vecka bakom mig med mest massa studiebesök och redovisningar, samt ett stycke prov igår på allt från avkastningspåverkande faktorer till cellkärnor. Fick tillbaka det redan idag, älskar lärare som rättar snabbt, och resultatet lämpade sig väl till det fantastiska vårväder utanför fönstret.

Har dessutom ringt en hel del samtal i veckan, sånna där jobbiga som ser till att hela magen protesterar innan man väl gjort dem. Men när man väl tar tag i sig själv så brukar det aldrig vara några problem, kan till och med vara så väl att jag fixat ett stycke sommarjobb vilket skulle lätta hjärtat med cirkus 110 kg eller något liknande. Lyckades dessutom styra upp ett studiebesök på Överum (och ja, ni har en stolt brud här på andra sidan), inte illa pinkat får jag nog lov å säga!
 
Men nu, nu ska jag bre några smörgåsar, packa klart väskan och vänta på att klockan ska bli tre och bussen går hemåt. Sex timmars resa, inte så lockande med våren utanför, men va sjutton, känner på mig att helgen kommer bli grym så det får jag nog ändå ta!
 
På återhörande!